Art, Books and Coffee: twee kunnen véél meer dan een

‘Geregistreerd in december 2011’ laat het Twitterprofiel van Art, Books and Coffee weten. Meteen vastgelegd na een avondje enthousiast brainstormen over de voor ons perfecte combi: zij is van de kunst, ik ben van de boeken, en allebei drinken we graag een lekkere kop koffie of thee. Vorige week, toen zussie van een welverdiende vakantie in Griekenland genoot, vielen bij mij de puzzelstukjes op hun plaats. Ik blies het stof van de ABC-accounts en ging vol enthousiasme aan de slag. Maar zonder haar kennis van de kunstwereld is er geen ‘A’ in ABC. En sinds gisteravond pakken we het opzetten van Art, Books and Coffee weer samen aan!

Mariska OosterlooKunst is haar ‘ding’; Mariska studeerde Kunst, Cultuur en Media aan de RuG en deed onder andere ervaring op bij Casco in Utrecht en Witte de With in Rotterdam. Ze heeft twee jaar lang Hoogtij georganiseerd; een culturele rondgang langs galeries en kunstenaarsinitiatieven in Den Haag en heeft voor Galerie Maurits van de Laar verschillende werkzaamheden verricht. Ook hielp ze bij de jubileumtentoonstelling ‘Twenty’ en op diverse kunstbeurzen, zoals Art Rotterdam en Scope Basel. Mariska is mijn gids in de (Haagse) kunstwereld en zij laat mij regelmatig kennismaken met werk van jonge én gevestigde kunstenaars. Soms indrukwekkend, soms onbegrijpelijk, soms hilarisch, maar altijd interessant!

Zonder haar is er helemaal geen Art in ABC. En daarnaast is het véél gezelliger om deze onderneming samen aan te pakken. Wat is er leuker dan samen met je zussie proberen een gaaf event op poten te zetten? Gisteravond hebben we al heel wat leuke ideeën bedacht, mogelijke locaties op een rijtje gezet en gepraat over de mogelijke invulling van de eerste editie. Vanaf nu worden de social media-accounts ook beheerd door Mariska, zodat ook de invulling van de kunstkant gegarandeerd is, en prijkt dus ook háár naam in de bio’s.

De zussies Oosterloo hebben er zin in!

zussie_oosterloo

Volg de ontwikkelingen via onze Facebookpagina, Twitter en Instagram. De website is in the making 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s